17.7.2023

Saippua- & shampoopalaprojekteja






Jo keväällä
~ tilasin materiaalit kynttilöiden ja saippuan tekemiseen. Hetken jos toisenkin sai kyseinen asia hautua rauhassa ja odottaa sopivaa flow'ta, mutta kun syreenit ja ruusut alkoivat puskea puutarhamaisemaan, siitähän se innostus opetteluun sitten lähti. Kynttilät ovat toistaiseksi vielä polttotestissä. 

Jauheet, muut seokset, mica-värit ja tuoksut ovat tilattuja niin pitkälle luomulaatuisina kuin mahdollista, mutta ruusujen terälehdet ja syreenit ovat siis kerätty ja kuivatettu itse. Luonnonmukaisuusprosenttia on saatavuuden, taitojen ja tiedon karttuessa tarkoitus lisätä.







Ruusu- & mica-jauheet. Luonnolliset mica-värit eivät sisällä synteettisiä väriaineita eivätkä eläinperäisiä ainesosia.








Ruusun terälehtisaippua



Ruusunlehtisaippua saa tuoksunsa luonnon ruususta


Ruusun terälehtisaippua sisältää shea-, kaakao- ja mangovoita, ihoa hoitavaa ja hellivää, luonnollisia öljyjä sisältäviä sekä elävöittäviä ominaisuuksia omaavia ruusujauhetta ja kokonaisia ruusun terälehtiä, sekä aavistus väriä tuottavaa luonnollista micaa, vaikkakin suuri osa väristä muodostuu valmistusprosessissa. Tuote vaahtoaa ja kosteuttaa hyvin, siinä on käytetty myös runsaasti kosteutta sitovaa glyseriiniä. Hajusteita ei ole lisätty, mukana vain luonnollinen ruusun mieto tuoksu. Säilöntäaineena 2-Phenoxyethanol, Ethylhexylglycerin.

Saippuamassan INCI

Paino n. 70g











Merisuola-shampoopala



Merisuola-shampoopala on erittäin puhdistava hiusten detox-tuote. Merisuolan ja ravitsevien mineraalien lisäksi shampoo sisältää aloe veraa ja muita hoitavia aineita. Helmiäisen hohtavan, siniturkoosin raikkaan värinsä shampoopala saa luonnollisesta micasta ja niin ikään raikkaan ja raikastavan tuoksunsa teepuuöljystä, jolla on luonnostaan myös antiseptisia, antibakteerisia ja ihoärsytystä parantavia ominaisuuksia. Säilöntäaineena 2-Phenoxyethanol, Ethylhexylglycerin.

Saippuamassan INCI

Paino n. 55g


Merisuola pitää hiukset raikkaina pitkään.






Marjamaito-palasaippua 




Marjamaito-saippua on vuohenmaito-pohjainen kaikille ihotyypeille sopiva saippua, joka sisältää vitamiinirikasta, ihoa ja ihon punaisuutta rauhoittavaa, talin määrää säätelevää ja samalla ihoa stimuloivaa vadelmajauhetta (kuivattu jauhettu vadelma: 50%, maltodextrin 49%, sitruunahappo E330 1%.). Vuohenmaito saippuan perustana käytettäessä on mieto ja pehmentävä. Tuoksuna syötävän huumaava mansikkamaito ja värin lähteenä luonnollinen mica. Säilöntäaineena 2-Phenoxyethanol, Ethylhexylglycerin.

Saippuamassan INCI

Paino n. 75g





Kukka-palasaippua



Kukka-palasaippua on kolmen kasvin (shea-, kaakao- ja mangovoi) kosteuttavien ominaisuuksien ja hoitavan, elävöittävän, syväkosteuttavan, väriä tasapainottavan ruusun, antibakteerisen, kirkastavan, rauhoittavan, vahvistavan ja punaisuutta tasaavan sekä tulehduksilta suojaavan kanervan, mielialaa ja ihoa kohottavan syreenin ja ihosolujen uusiutumista buustaavan ja tehokkaasti rentouttavan laventelin harmoninen liitto. Tuoksunsakin saippua saa ensisijaisesti laventeliöljystä. Säilöntäaineena 2-Phenoxyethanol, Ethylhexylglycerin. 

Saippuamassan INCI

Paino n. 50 g.





Syreeni, ruusu, kanerva & laventeli








Ruususuolasaippua



Ruususuolasaippua sisältää runsaasti Himalajan ruususuolaa, mutta on samalla pesevä ja suuren glyseriinipitoisuuden ansiota myös kosteuttava. Tuoksun antaa kohottava ja eteerisen harmoninen temppelipuu-öljy, väriä syventää luonnollinen mica. SLS-vapaa. Säilöntäaineeton.

Saippuamassan INCI

Paino n. 75g / HUOM. Näitä jäljellä vain muutama! 








 






Ei kommentteja: