15.5.2014

Tuunattu makuupussi III



Tässä uusin makuupussin tuunaus. Lisää kangasta pitäisi saapua viimeistään ensi viikon alussa. Tilaus on maannut viikkokausia odottamassa tiettyjen tuotteiden saapumista varastoon, ja ihania kuoseja tulossa onkin. Vielä muutaman näitä teen, pidän mielekkäimmät (tai ne jotka jäävät käsiin), sitten riittää.


Tämä harjoitus(k)ommellus on myytävänä, mutta toisaalta en ole surullinen jos ei käy kaupaksi; tykkään tämän värityksestä hitsisti. ﺕ Ompeleen löytämisen suhteen oli suuria vaikeuksia, enkä enää keksikään muuta syytä nurjan puolen epämääräiseen ommeljälkeen ja ompelukoneen sielunelämän kiemuroihin kuin paininjalan ja/tai langan sopimattomuuden tällaisiin töihin. Mutta sillä mennään. Itse asiassa suunnittelin jo että muokkaanpa ylimääräisistä sitten vaikka hoitoalustan suojia tai lisäpehmusteita vaunukoppiin puolittamalla makuupussin kahtia ja muotoilemalla ne suorakaiteeksi tai tarvittavaan muotoon. Ratasosan istuinpehmusteeksi...?












Lisäksi olen ommellut petauspatjat ja tyynyt Haikarapussi-kehtoon ja toiseen uusista vaunukopista, joka tulee ensisängyksi. Kestovaipat alkavat olemaan jo melkein kasassa alkuvaihetta ajatellen, kuin jo vähän pidemmällekin. Näistä postailen erikseen tässä lähiaikoina.



Ei kommentteja: